Over mij

Ik ben Katrien Debevere. 

Ik heb zo mijn eigen kleine dingetjes die mij “mij” maken.  Eens kijken wat ik hier zo op het internet kan delen… 

Ik ben een sterrenmama van Mila* en van haar grote kleine zusje, Amelia.  Met ons gezinnetje wonen we in het prachtige Lierde samen met onze drie katjes, vier kippen en drie geitjes. Ik ga het liefst op vakantie naar een eiland. Ik heb bijna elke watersport uitgeprobeerd en hou van alles in het water. Af en toe koop ik een boeketje bloemen voor mezelf. Ooit heb ik meegewerkt aan televisieprogramma’s. Ik heb meer dan 500 boeken en kan ze niet weg doen. Mijn favoriete huisdier is een kat en van honden heb ik al heel mijn leven een beetje schrik. Ik hou van de poëzie van Rumi en van de kunst van Dali.

Wat mensen zeggen

Ik voelde me meteen op mijn gemak en in haar coachwerk is ze zoals een toorts die het licht brengt waar nodig

Hélène Gevaert

Katrien is een meervoeler. Ze verstaat de kunst van vorsen (diepgaand onderzoeken) en is daarbij zeer reflectief en bewust van haar grenzen. Wil je buiten de standaarden aan het werk, persoonlijk of professioneel, dan zeker eens met Katrien van gedachten wisselen. 

H. Westra

Dankzij de inbreng van haar expertise hebben we werk kunnen maken van een traumageïnformeerde dienstverlening waardoor we klantgerichter kunnen werken en al onze leden zich goed ondersteund kunnen voelen.

Elke Stoffels – CM

Laten we samen wat opbouwen.


Advertentie
%d bloggers liken dit: