Het Verloren Kind in je Systeem

Systems of the Soul biedt Systeem- coaching, Consultancy en Training aan voor wie zich ofwel persoonlijk, ofwel werk gerelateerd soms, vaak of constant op het kruispunt bevindt met ouders van “het Verloren Kind” als gevolg van pre-, peri- en postnataal verlies.

Coaching

Ben je mama/papa van een sterren- of vlinderkindje maar merk je dat je “niet uitgelegd krijgt aan je omgeving”?

Heb je een miskraam ervaren en voel je dat dit toch veel meer met je doet?

Wens je opnieuw zwanger te worden of ben je opnieuw zwanger na een eerder verlies en merk je dat je meerdere realiteiten ervaart ?

Herkenbaar? Dan is persoonlijke coaching voor je waardevol.

Consulting

Heb je als ouder van of als professioneel te maken met een concrete specifieke ervaring met, over of door het Verloren Kind die “wringt?

Bespreek het gerust met Systems of the Soul.

Training

Heb je als ouder van een sterren-, vlinderkindje of miskraam je rouwproces al au sérieux genomen, maar voel je dat je nog meer wil betekenen om de stilte hieromtrent te doorbreken? Wees dan zeker welkom in de opleiding “Het Verloren Kind in je Systeem”.

Heb je als professioneel op jouw afdeling vaak te maken met gezinnen met een Verloren Kind en wens je hierin te onderzoeken hoe de kruispunten en snijvlakken met je dienst vlotter kan? Neem gerust contact op voor een op-maat opleiding voor jouw bedrijf/dienst/zaak.


Laten we er samen naar kijken en bruggen bouwen.


Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: